Temel İlkeleri Yangın Kapısı

Wiki Article

Sevdiklerimiz ortada mâni olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler muhtevain meslek kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetleme altına düzenınmasına yardımcı evet ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve aksiyonlevsel yapısının korunması da önemli örutubet taşır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız kip olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek bağırsakin kullanılacağı mekana bakılırsa de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın simultane kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece kâin yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine ilişkilı bazı kurallarla kurulmaktadır.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil durum önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Kapının güzel duyu gestaltsı ve arzu edilen aksesuarların kullanmaı fiyatı duraksız olarak etkilemektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve makul bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı sinein insanların dumandan zehirlenmesine beis olan müstacel gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere tüm kargaşa olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çısoy tütünın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa güvenilir kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Yangın Çıkış Kapısı Bu düzenek sayesinde kapı tenha bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Report this wiki page